Chord Aftershine Lintang Ing Wengi

Chord Lagu Melukis Senja Kalimba. Em sing tak anti anti.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Gitar Tutorial Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Chord Penak Youtube

G lintang ing wengi.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord aftershine lintang ing wengi. TRIBUNNEWSCOM Inilah chord dan lirik lagu Banyu Moto yang dinyanyikan oleh Nella. Mergo aku sing kudu rumongso. Chord Lagu Rohani Hidup Ini Adalah Kesempatan.

Chord Lagu Waktu Beta Datang Dari Jauh. Tapi sayangku ora mbok hargai. F G C trimo bali.

Chord Lintang Ing Wengi Aftershine. Chord Lagu Ora Bakal Ilang. Am Em ono lintang alihan.

Lintang ing wengi ngelingke ati iki. Mungkin nanti di suatu waktu Bm Am D Oh. F G gebyar netromu.

Aku ora mbok karepno. DamaraDe Chord Dasar Transpose. F ngilingno marang sliramu G sing ninggalne aku.

C ngelingke ati iki. Damara De – Ora Iso Lali Chord Dasar dan Lirik Lagu ChordTelaNet. Lintang ing wengi ngelingke ati iki kowe sing paling tak tresnani tapi sayangku ora mbok hargai senajan loro ati iki wes nrimo.

Am mergo aku sing kudu rumongso. Kunci Gitar Ndarboy Genk – Lintang Sewengi Chord Dasar. Teko amung dadi godho.

Am Em F C G Am Em F G. C G mugo enggal di. C F C F C F C F C F C tembang iki.

Sayangku ora mbok hargai. D G A G D G Lintang. Chord Gitar Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De lirik lagu Terbaru.

Chord Line Without A Hook G. Lintang ing wengi iki. G C C7 kowe.

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati. Raihlah ilmu sgala plajaran A G yang penting gampang dicerna B – A – G F B – A – G. Kunci Gitar Ora Iso Lali – Aftershine feat.

Lintang ing wengi ngelingke ati iki kowe sing paling tak tresnani tapi sayangku ora mbok hargai senajan loro ati iki wes nrimo mergo aku sing kudu rumongso aku ora mbok karepno yen sayang koe aku salah cobo tak lalekne sesandingaku ro koe lungo pancen wes kudu lungo. Kowe sing paling tak tresnani. Harta karun terpendam jenius A G kebanggaan kelas kita D G segra.

Aku wes mencoba melupakan F G C -C nanging aku iseh tansah kelingan G-G C Em G Am manise esemmu lan endah socomu Dm G. Auto Scroll Light Mode Dark Mode Intro. Senajan loro ati iki wes nrimo.

F G C kulo nyuwun pangapuramu. D G D tapi. F G setitik harapan.

Lintang ing wengi ngelingke ati iki Gusti kulo nyuwun paringono. F dongaku ro Gusti. Am mergo aku sing kudu rumongso.

Chord Yowis Ben Lagu Galau Chordtela. Intro F G Em Am Dm Fm G. C ngelingke ati iki.

F kapan kowe teko. C F senajan loro. D D G A G 3x D G Lintang.

Chord Lagu Rindu Andmesh. Chord Linkin Park Crawling. C ra bakal tak nduweni.

C Ning awang katon netramu Em Ing saben wengiku F G C Keroso ing sumilire angin dalu. Chord Ling Eling Siro Manungso. Chorus F G lintang sewengi.

C F lintang ing wengi. Kunci Gitar Yowes Modaro – Aftershine Ft. Kunci Gitar Lagu Ora Iso Lali – Aftershine Ft.

G C Am D. C – GB Am – G yen ono salah ning uripku. D G D tapi.

C G hapus loro sing tak roso. G C G tapi. Chord Lagu Makassar Tena Ki Baku Ero.

C D yen sayang. G D ndelokke langit. Yen sayang koe aku salah.

Bocah kecil berkulit hitam A G mengayuh kebut sepedanya D G lompat. Capo fret 4 Intro. Damara De – Ora Iso Lali Intro G C Am D G lintang ing wengi C ngelingke ati iki Am kowe sing paling tak tresnani D G D tapi sayangku ora mbok hargai G senajan loro C Kunci Gitar Aftershine Ft.

Chord sampai kapan kan ku buktikan. Am kowe sing paling tak tresnani. Spuluh kilo setiap hari A G demi sekolah yang tercinta Music.

F G Em Am Dm G C F rino ing wayah wengi G aku eling kowe C GB sek mbiyen ngancani Am Dm susah seneng dilakoni bebarengan G C tanpo terpikirkan akhire bubaran. Sayangku ora mbok hargai. Dm Am ra ngedan.

Berikut chord kunci gitar Ora Iso Lali dari Aftershine ft Damara De. Am Em F G C. E aku sih pingin lanjut Am G senajan wis kebacut Dm G tak akoni.

Am gawe bungahe atiku F G Mung sliramu pepujaning atiku. D G Sampai kapan kan kau buktikan. Sayangku ora mbok hargai.

Intro C F Dm G. D Cahyo lintang ing wengi G A Nggawe ayeme ati. Berikut cuplikan syair nyanyian teks dari lagunya.

F G C GB Am G Dm G. Lintang ing wengi ngelingke ati iki kowe sing paling tak tresnani tapi sayangku ora mbok hargai senajan loro ati iki wes nrimo mergo aku. C Em F C Dm G C Dm Em F G C C Lintang sing ono ning wengi Em Gawe kengen ati F Ati sing tansah G C nandang kasmaran iki Dm Endahe esemmu.

Em sing tak anti anti. Berikut cuplikan syair nyanyian teks dari lagunya. F G Em Am Dm.

Chord kunci gitar Ora Iso Lali Aftershine ft Damara De. Chord Yowes Modaro – Aftershine Feat Damara De Kunci Gitar Dasar C Lirik Mbok Yo Tulung Sadaro X TRIBUNMANADOCOID JAKARTA – Berikut Chord Lintang Ati – Safira Inema Kunci Gitar Dasar dari C Lirik Lagu Neng Angin Tak Titipne. Lirik Ora Iso Lali dari Afteshine ini dipublikasikan pada tanggal 24 Januari 2021 11 bulan yang lalu dan diciptakan oleh Zulian Ach AftershineSingle ini didistribusikan oleh label Aftershine Official.

C ati iki wes nrimo. Intro G C Am D Verse I G lintang ing wengi. Lintang ing wengi ngelingke ati iki Gusti kulo nyuwun paringono.

C Em Am ngluluhke atiku. Kunci Gitar Happy Asmara – Lintang Ing Wengi Chord Dasar. Chord dasar Aftershine Ft.

Angin ing wengi iki. Am kowe sing paling tak tresnani. GB Am mung ngeridu ati.

Dm kowe sing paling tak tresnani. Dm tresno mung sak kedep moto. C ati iki wes nrimo.

Am Em ing wengi iki.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Official Music Video Youtube

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Lagu Aftershine Ora Iso Lali Feat Damara De Lirik Lagu Lagu Lirik

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Ora Iso Lali Aftershine Ft Damara De Tribunjateng Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Lagu Akustik Westprog Cacat Ati In 2021 Lagu Lirik Lagu Lirik

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Lagu Gematine Sliramu Oleh Safira Inema In 2021

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Lagu Aftershine Ora Iso Lali Feat Damara De Lirik Lagu Lagu Lirik

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Chord Gitar Dan Lirik Lagu Ora Iso Lali Aftershine Ft Damare De Pancen Wes Kudu Lungo Tribun Wow

Leave a Reply

Your email address will not be published.