Chord Bedo Cerito

Apabila kamu tertarik silahkan cek dan mainkan Chord gitar lainnya dari AKD Band. Kunci Gitar Dutkustik – Ambarawa Ninggal Cerito Chord.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Proliman Joyo Ninggal Cerito Soepardi Aku Neng Kene Nguatke Ati Tribunsolo Com

Chord Kunci Gitar Catur Arum – Bedo Cerito.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord bedo cerito. Ambi riko Bm Em amit baen. Saiki wes bedo cerito. F C GB Am aku neng kene.

Fm Bm ninggalne aku gandeng karo wong. Sing dadi alangan. Em E Am getun ati iki aku ra nepati janji Dm aku lungo tanpo kondo G.

Dm kowe lungo ninggal loro E kabeh wis mbok blejani. Dm saiki wes bedo. Am G mung iso dadi cerito.

Cerito welas isun lan riko. C G Am G saikiwes bedo F Em raiso ngulang cerito Dm G C cerito saiki tinggal kenangan. Bm Em D tapi.

Chord Gitar Mendung Tanpo Udan – Ndarboy Genk. Kunci Gitar Denny Caknan – Proliman Joyo Chord Dasar. DA D A Bm nanging.

Wis kadung tatu. C G Am panas udan bledek angin tak lakoni F G C aku lan kowe ben supoyo dadi siji. Dm C cukup wis cukupsakmene baen E F Am mergo ceritane mulo wes bedo.

Intro C E Am D F Fm C G C G F gemerlape lintang wengi iki C sing tak sawang F G C ngilengke aku marang sliramu. Dm G C GB Am bedo keyakinanmu. F G C G Am F G C C G kowe nangis Am G neng ngarepku F Em ngelingake wektu Dm G ku usap eluhmu.

Currently we have. C GB Am cukup aku bertahan. C GB Am A kelingan mbiyen dewe ketemu Dm G kowe janji ra bakal ngelarani atiku – F Em E.

Dm G hal sepele iso dadi guyonan. Cerita Masa Lalu Dangdut Akustik Capo fret 2 Intro. C GB Am A Dm A G.

Chord dasar Galuh Pribadi – Bedo C Em kepingin tak lalekke kenangan ro kowe Am Em senajan abot tak cubo nguwatne ati F G Em Am Gusti tulung kuatno atiku iki Dm G kelangan wo. F E wong tuwamu ora setuju. Berikut ini adalah chord dari lagu berjudul Wes Bedo yang merupakan single terbaru dari Putri Andien.

Fm-Bm A G A. Am Em ra kroso saiki wes bedo F C adoh jarak mergo kerjo C-GB-Am Em mugi gusti paringi dalan F Dm awak dewe. Isun wis sing biso G Am Em kumpul maning.

Adella D chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Dm Am bebarengan nyawiji. Dm G C G njogo roso ngukir tresno neng ati.

C G Am G nelesi. G A opo maksudmu ngarep aku D AC Bm kowe sing nggawe aku ngene G Fm sing tak arep dewe bahagia G E A mlaku ning dalan uripe dewe dewe. Intro F G Em Am Dm E.

Kunci Gitar Putri Andien – Wes Bedo Chord. Aldi Putra Intro Am G F Dm E E Am kelendi riko ring kono F kare hang sun pujo pujo G Am kelendi ndane kabare Am tanpo riko sun sing biso F sing biso ng. D A Bm Fm kelingan naliko kowe lan aku G A lungguh bebarengan karo nyawang esemmu D A Bm kowe janji ora bakal nglarani ati G A D aku percoyo kowe ora mblenjani janji.

Chorus Am Em proliman joyo ninggalke cerito loro Dm G C E sampek ati sliramu ninggalne aku. Dm Gm Dm Gm CDm. C barbar sing tak serang D G es teh nggawe tombo.

F cukup ku berkorban. Dm Gm tulung ojo mbaleni Dm Gm mbisik nong omong ring kuping C Dm. Diri D G Em yen saiki dudu aku sing nduweni ati Am D kowe teko nggowo tresno G Em kowe lungo ninggal loro.

Dm G C saikine kowe kakean alesan. G sopo sing ngancani. Chord Kunci Gitar Catur Arum – Tombo Kangene Ati.

F G mergo kedanan wong lio. Sak iki bedo cerito. CHORD KUNCI D Intro.

Intro G D Em Bm C G Am D G D Em Bm C G Am D G D G C mbiyen tau ono cerito tresno D G antarane koe lan aku. D A Bm A saikiwes bedo G Fm raiso ngulang cerito Em A D cerito saiki tinggal kenangan. F G opo maksudmu ngarep aku C GB Am kowe sing nggawe aku ngene F Em sing tak arep dewe bahagia F D G mlaku ning dalan uripe dewe dewe.

F G C ono ning kuto iki. G D Am Em Bm A Em Sepurane. Aku Kiri Kowe Kanan Wis Bedo Dalan.

Lihat versi originalnya di bawah. Am E F AmAm ORIGINAL CHORD Intro. C G gemerlape lintang.

ORIGINAL CHORD Intro. Chord dasar Tetep Jogonen Bedo Agomo -Syahiba Saufa Ft. Em Am mbiyen kowe selalu perhatian.

Currently we have thousands of Databases of Chords Tabs Lyrics and Videos that can you access for free forever. C G magelang ninggal cerito Am Em aku kowe pernah tresno F G magelang kota kembang C sejuta harapan. Intro C D G Chorus C D G Em Am awak iki kudu sadar.

Saiki wis bedo kowe ninggal lungo. G A kowe lungo rasane loro ning njero dodo. F C wengi iki sing tak sawang F G C ngelingke aku marang sliramu.

C F C saiki. Kunci Gitar Putri Andien – Wes Bedo Chord Dasar. G D tapi akhirnya pergi.

Chord dasar Abah Lala – Mendung Kesapu Angin Capo di fret 5 Intro C G Am F Em D G C G Am langite mendung wis tibo udane G F C Dm G kahanan peteng mung kari padange F. Em E Am seng uwes ngucap janji D berjuang tekan mati. Dm Gm Dm Gm CDm.

Chord Kunci Gitar Catur Arum – Telung Segoro. F G C tresno. C G Am G F Em Dm G C C G Am G saikiwes bedo F Em raiso ngulang cerito Dm G C cerito saiki tinggal kenangan.

C F pertamane aku ra ngerti. Capo di fret 3 Intro. F G C GB Am Dm G C F mbiyen tau percoyo.

C GB Am A tak tembangke lagu iki Dm kanggo sliramu sing paling G tak tresnani. Am D janjimu marang aku. Kunci Gitar Maxtube Gengs Tanpo Koe Aku Iso.

Chord gitar Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. Intro E A E A Verse E A E A I been hangin round this place I been lookin through your space E A E A I been waitin for you Ive been waitin for you E A E A All the places that you go all the people that you know E A E A Ive been lookin for you Ive been lookin for you E A And all these pretty people up on El Cerrito Place E. Capo fret 2 Em Am mbiyen kowe selalu perhatian.

Sapu tanganku F Em ninggalke bekas eluh Dm G eluh tangisanmu. Lagu yang dinyanyikannya tersebut merupakan ciptaan Dhe Baz dan video klip dari lagu tersebut telah dirilis pada 8 September 2021 di channel youtube Om Sigit Official. Dm G ngempet eluh tangis C sing raiso tak apusi.

C F G ra koyo. Kunci Gitar Soepardi – Proliman Joyo Ninggal Cerito Chord. C E Am D hu wooo.

Adella chord Iso Tanpo Kowe Yeni Inka ft. C GB Am G F Em Dm G C. Dm G kowe lungo.

F Fm C G huuu. Chord Gitar dan Lirik Lagu Cerito Loro – TTM Akustik feat Andien. E BD Cm B.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Cerito Loro Ttm Akustik Feat Andien Seng Gede Pangapuramu Lungaku Ninggal Tatu Dh Production Indonesia

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chords For Mung Sopo Djframe Feat Maulida A P Official Music Video Clip

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Catur Arum Ojo Cilik Ati Calonpintar Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Putri Andien Wes Bedo Kunci Gitar Dasar Dan Lirik Indonesiachord Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Catur Arum Bedo Cerito Kunci Gitar Web

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Dan Chord Gitar Proliman Joyo Denny Caknan Proliman Joyo Ninggalke Cerito Loro Sonora Id

Leave a Reply

Your email address will not be published.