Chordtela Aftershine Aku Sing Lungo

Ojo sepenake dewe Em Bm kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane C waton ninggal lungo. Chord Yowes Modaro – Aftershine Ft.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Dan Lirik Tekan Semene Aftershine Kunci Dari C Aku Sing Berjuang Aku Sing Kelaran Tribunnews Com Mobile

Chord dasar Aftershine Ft.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chordtela aftershine aku sing lungo. Sak jroning atiku F kowe tego medot G C G janji sumpah setiamu. D G D tapi. C G Am Em Tanpo abot atimu.

– F Em Am loro. Aftershine – Akhire Pisahan Chord Gitar dan Lirik Lagu. F C G – F kowe.

Berikut cuplikan syair nyanyian teks dari lagunya. Cm G omonganmu ngademke ati. C ati iki wes nrimo.

C F C G C Cmaj7 F aku. Nglakoni kabeh iki Fm C ikhlas seko ning ati G nggo sliramu. Kunci Gitar Aftershine – Aku Sing Lungo Chord.

Lirik Aku Sing Lungo dari Afteshine ini dipublikasikan pada tanggal 4 Agustus 2019 2 tahun yang lalu dan diciptakan oleh Andika Permana PutraBelum ada info detil tentang single ini. Kunci Gitar Aftershine feat. Aftershine – Akhire Pisahan.

Aftershine – Pujaan Ati. C D Bm B aku yo pingin bahagia. TRIBUN-VIDEOCOM – Lagu Aku Ikhlas populer dibawakan oleh grup musik Aftershine.

F G C Am aku wes lilo. Capo di fret 2 Intro F G C G Am Dm G F G C G Am Em kelingan mbiyen kae. Damara De – Aku Ikhlas.

Grup musik Aftershine memiliki tujuh personil Hasan vocal Andika Permana Putra lead Hedo Ankapindo rhytm Zulian. Berikut chord kunci gitar. Tiara Linggar – Nangisi Lungamu Intro C F C Fm C udane wingi C7 F wis terang anggone nelesi Fm C G lan saiki pelangimu hadir C F G C G B yen akhire bakal nglaleake Am Dm ak Kunci Gitar Aftershine Ft.

Aftershine – Tekan Semene Chord Gitar dan Lirik Lagu. Kelingan mbiyen kae kowe ninggalke aku loro sak njroning atiku kowe tego medot janji sumpah setiamu tanpo abot atimu kowe ngelalekke. Lagu yang dirilis pada 21 Maret 2020 ini merupakan singel kedua milik Aftershine.

Aftershine – Aku Sing Lungo Chord Capo fret 2 Intro. Kunci Gitar AKD Band feat. G masio ra sesandingan Bm ning ati tetep sayang C Cm G ning mburimu aku wis berjuang.

Tutorial Melodi Instrument Aku Ikhlas Bagian Aku Nglakoni Kabeh Iki Youtube capo di fret 5 intro. C G Am Dm G F. Aftershine AkuSingLungoVideo karaoke lagu Indo Aftershine – Aku Sing LungoSupport artis originalnyahttpsyoutuben9-2XbcOhqcMusik dan video dibuat ulan.

Yowes Modaro – Aftershine Ft. F C E7 Am G F G ooh. G kabeh janji manismu C ora onobukti.

C masio ra sesandingan Em neng ati tetep. Chord Yowes Modaro – Aftershine Ft. C G opo wae sing tak duwe D tak wenehke.

C G pancen kudu lungo aku. Em Am loro sak jeroning atiku F kowe tego medhot G C G janji sumpah setiamu. Singel keempat milik grup musik Aftershine ini dirilis pada 30 Januari 2020 melalui kanal YouTube AFTERSHINE Official.

C tapi sak mlakune wektu. C F opo iseh kelingan. Kunci Gitar Aftershine – Tekan Semene Chord Dasar.

Featuring C D sepurane kangmas G DF Em aku ninggal lungo Am D G aku sadar aku wes ngelarani. F G C Am F G C. Aftershine – BURUH COD Cover AFA.

Rakuat Nglakoni – Aftershine Chord Gitar dan Lirik Lagu. C titip kembang iki Em dinggo wong sing tak tresnani F Fm C dijogo lan ojo nganti ilang. Sabar Sayang – Aftershine feat.

Aftershine – Tekan Semene. Kunci Gitar AKD Band feat. Terima kasih kepada semua yang telah membantu dan mendukungJangan lupa subscribe dan nyalain lonceng.

Aftershine – Aku Sing Lungo Chord Capo fret 2 Intro. C C seng tau ngancani. C G Am Em Tanpo abot atimu.

G lintang ing wengi. G aku percoyo ro sliramu. Damara De – Aku Ikhlas Chord Dasar.

G C Am D. G C tibo tangi tak lakoni Em D nggo ngupayakne. Lagu ini dirilis secara premier di kanal YouTube milik Denny Caknan.

Tiara Linggar – Nangisi Lungamu Chord Dasar dan Lirik Lagu ChordTelaNet. C G Am Em tanpo abot atimu. C Cmaj7 F duh kang mas.

Am Cm ha aha. Chord Kunci Gitar Terkait. Lika Azizah – Pisah.

F C G-F kowe. Damara De – Aku Ikhlas. Sepurane yen aku Fm C nggawe loro atimu Am Dm aku.

G DF Em D C Cm D G C kowe sing tau nglarani Em D ninggal tatu. F G Em Am Bb. G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo.

Aftershine – Buruh COD. C ngelingke ati iki. Damara De – Ora Iso Lali Chord Gitar dan Lirik Lagu.

FGC G Am Dm G FGG C G Am Em Kelingan mbiyen kae. Aftershine – Akhire Pisahan Chord Dasar. Am tresnomu mung aku D urip tekan matimu.

Kunci Gitar Safira Inema – LungoO Chord Dasar. C titip kembang iki Em dinggo wong sing tak tresnani F Fm C dijogo lan ojo nganti ilang. Berikut ini adalah lirik dan chord lagu Tekan Semene dari Aftershine.

G C kowe nganti tego ninggalake. Lirik dan Chord Lagu Aku Ikhlas dari Aftershine. C G wes semene gedene Am D perjuanganku.

Fera Chocolatos – Mergo Koe. F C G kowe. Am mergo aku sing kudu rumongso.

C masio ra sesandingan Em neng ati tetep sayang F Fm C neng mburimu aku wes berjuang. Hingga hari ini Rabu 2012021 lagu Satru melejit menempati urutan ketiga pada daftar trending YouTube dengan 16 juta tayangan. G C tibo tangi tak lakoni Em D nggo ngupayakne.

F C G – F kowe. G C G Am Em Kelingan mbiyen kae. F G Em Am Bb.

Intro C D Em F D G titip kembang iki Bm dinggo wong sing tak tresnani C Cm G dijogo lan ojo nganti ilang. Em Am loro sak jeroning atiku F kowe tego medhot G C G janji sumpah setiamu. Alhamdulilah single ke 2 Aku Sing Lungo sudah rilis.

G DF Em D C Cm D G C kowe sing tau nglarani Em D ninggal tatu. Sayangku ora mbok hargai. Ora menghargai G koe sing gemati.

F G C yen lungamu. Susah senengmu Am nanging opo kenyataan Dm koe ngelarani ati iki. Aftershine – Akhire Pisahan Chord.

C G wes semene gedene Am D perjuanganku. C G bingung arep sambat. F rino ing wayah wengi G aku eling kowe C GB sek mbiyen ngancani Am Dm.

Aftershine – Akhire Pisahan. Capo di fret 2 Intro. Chorus G D mbok yo tulung sadaro ojo sepenake dewe Em Bm kiro-kiro ra tresno ora kok ngene carane C waton ninggal lungo.

Am kowe sing paling tak tresnani. Aftershine – Aku Sing Lungo. C d bm em am d g.

Derradru – Cinta Terakhir.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Full Album Aftershine Tanpa Iklan Terbaru Dangdut Koplo Youtube

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara Kunci Dasar C Tribunmanado Co Id

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Aku Sing Lungo Aftershine Aku Wes Ora Percoyo Kabeh Kata Kata Tribunsolo Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Chord Dan Lirik Lagu Aku Sing Lungo Aftershine Tribunmanado Co Id

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Aku Sing Lungo Aftershine Aku Wes Ora Percoyo Kabeh Kata Kata Tribunsolo Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chordtela Aku Sing Lungo Bloggerdownloadgratis

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Aku Sing Lungo Aftershine Lirik Lagu Dan Kunci Gitar Dasar Dari C Tribun Video

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Dan Chord Lagu Aku Sing Lungo Aftershine

Leave a Reply

Your email address will not be published.