Chordtela Kowe Mbelok Ngiwo

G A tak kuatke ati yen kudu kelangan. C D nanging saiki wes dadi kenangan.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Lemah Teles Happy Asmara Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tribunmanado Co Id

Chord Mawar De Jongh – Mesin Waktu.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chordtela kowe mbelok ngiwo. Situs yang berisi tentang kumpulan chord mudah kunci gitar dasar dan lirik lagu indonesia maupun mancanegara lengkap. A Dm akhire pisahan. G Fm tak tabrak kowe loro.

Chord Gitar Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Lemah Teles Happy Asmara. Mesin Waktu adalah lagu pop ballad nan mellow sesuai dengan ciri khas musikalitas Mawar de Jongh. F G C aku ro kowe.

D A Kowe mbelok ngiwo nengen. F G kowe tego ninggalke aku. Am D loro lorone atiku G Em tak tutup karo.

Chord Happy Asmara – Sampai Akhir Usia. Am Em tanpo nguwaske mburi. Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwaske Mburi Baca juga.

G Em nanging malah mbok siakno. Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwaske Mburi Lemah Teles Yeni Inka tanduran sing wes Chord lagu lirik lagu Chord Gitar chordtela kunci gitar Tribun Manado Gryfid Joysman Talumedun Kunci Lagu video lagu. Kowe mbelok ngiwo nengen Am Em tanpo nguwaske mburi F Em tak tabrak kowe loro Dm G iki salahe sopo C G yen kowe wes ra tresno Am Em ngomong ojo trus lungo F Em awas nemoni apes Dm lemah teles G C Gusti sing.

G koe ninggal lungo. Kowe mbelok ngiwo nengen Am Em tanpo nguwaske mburi F Em tak tabrak kowe loro Dm G iki salahe sopo C G yen kowe wes ra tresno Am Em ngomong ojo trus lungo F Em awas nemoni apes Dm lemah teles G C Gusti sing. Kunci Gitar Yeni Inka Tatu Anyar Chord Dasar C Chordtela Com.

Chord Gitar Lemah Teles – Happy Asmara Kunci dari C. F G C lilo ra lilo. Kowe mbelok ngiwo nengen Lemah Teles Happy Asmara jujur ati iki loro iki salahe sopo Chord lagu lirik lagu Chord Gitar chordtela kunci gitar Tribun Manado Gryfid Joysman Talumedun Kunci Lagu video lagu.

Em A iki salahe sopo. C G yen kowe wes ra tresno Am Em ngomongo ojo terus lungo. Am tak simpen ning njero ati G C roso tresno sansoyo gedi.

Dm G C lemah teles. F G Em eling elingen aku. Chord Lemah Teles – Happy Asmara Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Lagu Lemah Telah telah dirilis pada 17 Juli 2021 di kanal YouTube Music Interactive.

Am Dm aku mbok apusi. Lagu ini berkisah tentang pasangan yang telah mengikat janji untuk bersama selamanya. G C C7 kowe.

Dm G iki salahe sopo. A Dm tau ning uripku. Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Chord gitar dan lirik lagu Lemah Teles yang dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Kunci gitar lagu ini dimainkan dari C. C G Am Em F C F G. Tapi pada akhirnya keduanya harus berpisah.

G C kudu nrimo kenyataan. G Em kowe ngeliyo ati. Chord gitar Arya Galih mudah kunci gitar Arya Galih chord lagu Esa Risty X Arya Galih – Restu Dasar chord dasar Esa Risty X Arya Galih – Restu Dasar chordtela Esa Risty X Arya Galih – Restu Dasar lirik lagu Esa Risty X Arya Galih – Restu Dasar.

You can find out more about our Lagu Satu Denny Caknan Feat Happy Asmara Wapka. D perih rasane yen eling kowe. G Fm awas nemoni apes.

Chord Gitar Lagu Bento Iwan Fals Chordtela Kunci Mudah Dimulai dari E X TRIBUNSUMSELCOM – Berikut ini chord Gitar Happy Asmara – Lemah Teles Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi yang trending di Youtube Indonesia. F Bm saiki kowe medotke angen angen. F Em tak tabrak kowe loro.

D A Yen kowe wes ra tresno. C D G Tanpo welas kowe lungo biyen kae Em Am D G Ra ono mesakne aku sitik wae C D Ngaboti tresno anyarmu Bm Em Lalu kau tinggalkan aku Am D G Tersakiti sendiri di malam itu. Lagu Satu Denny Caknan Feat Happy Asmara Wapka Our editors independently investigate take a look at and suggest the ideal solutions.

F Em tak tabrak kowe loro. Lirik dan Chord Gitar Bahaya – Arsy Widianto feat Tiara Andini. F G C GB Am Dm G C F mbiyen tau percoyo.

Andai Kau Bisa Mengerti. Join Facebook to connect with Vito Chordtela and others you may know. Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Inilah chord gitar dan lirik lagu Lemah Teles yang dipopulerkan oleh Happy Asmara.

Chord Gitar Lemah Teles – Happy Asmara. Kunci dimainkan dari C. G senajan aku loro g ning isih kuat nyonggo c tatu sing ono ndodo.

Bm Fm tanpo nguwaske mburi. Am Dm percoyo karo manis janjimu. D A Kowe.

C G kowe mbelok ngiwo nengen. Bm Fm ngomongo ojo terus lungo. Bm Fm tanpo nguwaske mburi.

Chord Gitar Lemah Teles – Happy Asmara dari Kunci C. C F pertamane aku ra ngerti. F G Em Am Dm G C.

Intro G Fm F A D E B E B E B E B Umpomo kowe ngerti Cm Gm roso atiku iki A E. Lemah Teles – Cover – Kowe Belok Ngiwo Nengen – Lirik Lemah Teles – Cover – Kowe Belok Ngiwo Nengen – Lirik Lemah Teles – Cover – Kowe Belok Ngiwo Nengen -. G C kringeten bareng awakmu.

Capo di fret 2 Intro. G Fm tak tabrak kowe loro. Am D melaku ngiwo salah G Em melaku nengen salah Am D G aku iki mung iso pasrah.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. G C Am D G Am D G Em Am D G C opo opo salah ning matamu Am D G aku nguat nguatne atiku. C G dapat kurasakan getaran dijiwa Am Em sinar cintamu terlihat tanpa kuduga F C aku terpesona melihat wajahmu.

Am tatu hang bengen tau F manggo nong atinisun Dm E Am seperene perihe magih keroso. G C aku ngiwo kowe mbelok nganan. Kunci Gitar Makjenggirat – Tanpo Kowe Chord Dasar.

Reff D A Kowe mbelok ngiwo nengen. Capo fret 1 Intro. Em b em tatu hang bengen tau am manggon nong ati nisun em.

D A Yen kowe wes ra tresno. F G Em yen pancen ra sejalan. F Bm saiki kowe medotke angen angen.

F Em awas nemoni apes. Dm G Tanpo pamit kowe ngadoh C ngono wae. Kowe belonjo dasteran.

Gusti sing bakal bales. Chorus C G kowe mbelok ngiwo nengen. Kunci dimainkan dari C.

Kunci gitar lagu tatu chordtela. G A tak kuatke ati yen kudu kelangan. A D Gusti sing bakal bales.

Am Em tanpo nguwaske mburi. Em A iki salahe sopo. Kunci Gitar Ilux ID – Ngiwo Nengen Salah Chord Dasar.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Lemah Teles Happy Asmara Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tribunmanado Co Id

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Lemah Teles Happy Asmara Dari Kunci C Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tribunnews Com Mobile

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Nella Kharisma Tak Lalekne Kowe Chord Dasar C Chordtela Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Lemah Teles Happy Asmara Kunci Dari C Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tribunnews Com Mobile

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Dan Chord Gitar Lagu Lemah Teles Happy Asmara Kowe Belok Ngiwo Nengen Trending Di Youtube Trenggalekpedia

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Lemah Teles Cover Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.