Chordtela Lali Janjine

Am G Am. Ooo D Em anak wis gede omah tak gawekke.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chords For Lali Janjine Karaoke Sragenan

Em G D mangan wis ra kolu yen eling anakku.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chordtela lali janjine. G ra biso nerimo. Kunci Gitar Didi Kempot – Lingsir Wengi Chord Dasar. Capo di fret 5 Intro Am G Dm Am Dm C G Em Am Am opo tah mageh ono prujuke Am A Dm ilange kembang ring pelataran.

Bm Em nanging nyatane A D janjimu mung kari janji. C Am C Ndang balio Sri. F G mung adem-adem wae Em A wis lali karo janjine Dm G C biyen jarerabakal ninggalke aku.

Am Em G F G Am Em turu menyang baen sing kari suwi G F G ulat ilang wes sing ono manise Am Em kesalahan. G C ngerteni kowe seng dadi sesandingan. Em Am aku ngenteni nganti saiki.

Muleh Am Em sun jogo ati iki sun jogo G F G sun roso sampek tekane. C F C. C Dm Am.

F G C ning nyatane kowe durung bali. Kunci Gitar Ader Negro – Kari Sukete Chord. C Dm tak kiro kowe seng bakal selawase.

Dm G C Reff. Dm G Em jelas neng ngarep moto. F C sing ono hang weruh sopo hang muputi E ilange hang ono ring ati.

D Bm wis lali karo janjine. Am E sing tak puji. Chordtela Lali Janjine Senin 15 Februari 2021 chordtela janjine lali wallpaper Edit Jika dalam penulisan Lirik Chord Kunci Gitar diatas terdapat kesalahan kami mohon maaf sebesar – besarnya Kritik dan Saran sangat terbuka buat Sobat Genjrengers silahkan untuk mampir ke halaman Kritik Saran.

Am Em mageh enget tah riko nyang janjine G F G menyang riko yo mesti kanggo. Chord dasar Intan Chacha – Lali Janjine Intro Bm Em D C D G Bm dino minggu sing tak tunggu Em D kowe ngajak ning tawang mangu C nganti lingsir srengengene D G ono kene aku nunggu k. Dm G Em opo kowe wes lali.

F G Am. C F C sayang. F janjine kowe setyo G Em tapi kowe ngeliyo A Dm aku mbok ge dolanan.

Am E sepi durung. Am G C karo aku sing mbok tresnani. Eb Gm A D Bb Dm Ebm G Chords for LALI JANJINE TATA SUNYAHNYOH SARWO LARAS Official Video with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

G mbiyen janjine A D susah seneng dilakoni. Am G Am janjin riko. Em G D isih ra nrimakke karepmu kepiye.

Am G C. Lingsir Wengi Dasar chord dasar Didi Kempot – Lingsir Wengi Dasar chordtela Didi Kempot – Lingsir Wengi Dasar lirik lagu Didi Kempot – Lingsir Wengi Dasar. G mbiyen janjine A D urip sehidup semati.

D Em anak wis telu loro melu aku. G C kowe tego tenan. C Dm rumangsaku aku ra kurang kurang.

C Dm Am. Mangan paran G F G saiki riko lali lalian. Capo fret 4 Intro.

G C ngancani aku nganti entek umure. F G Em Am F G C. C Dm Am janjin riko.

A D kowe lungo. Kunci Gitar Della Ceblong – Tresno Sepele Chord Dasar. F G kowe lungo ninggal janji.

C remuk jroning atiku iki D G kowe mblenjani janji Em Am selawase uripku iki D G aku ra bakal lali. C Dm nanging nyatane ora ono artine. Sri opo kowe lali G Janjine sehidup semati C F C Aku ora nyono kowe arep lungo G C Loro atiku atiku loro Musik.

EFE DmAm E-E Am E Lingsir wengi sepi durung biso nendro. Dino minggu sing tak tunggu. CUdan grimis Em Telesono klambi iki FJroning dodo G Ben ra garing ngekep janji COra lamis Em Gedene nggonku nresnani FNganti kapan G Aku ora biso lali.

Dini Kurnia – Janjine 2 Chord Gitar dan Lirik Lagu. Am G Am opo magih enget nong janjine. Em Lungo ra nganti semene suwene F G Nganti kapan tak enteni C Sak tekane.

Ndang balio F G C Aku loro mikir kowe ono ning endi. G C kowe gandengan karo wong liyo. -D G mbiyen janjine A D susah seneng dilakoni.

Bm Em nanging nyatane A D bareng seneng kowe lali. C senajan aku wong ora nduwe D G nanging ojo di ece Em Am kowe mbiyen piye janjine D G kok dadi koyo ngene. Am G Am.

Dm – C – Bm Am kawitane. Bm Em nanging nyatane A D bareng seneng kowe lali. Kunci Gitar Intan Chacha – Lali Janjine Chord Dasar.

A Dm gawe ati loro. F G C. Kunci Gitar Nadya Jessica – Janjine Chord Dasar.

C G Am G F C Dm G FEmFG. -D G mbiyen janjine A D susah seneng dilakoni. Mring wewayang Am E angreridu.

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Aku Sing Lungo Aftershine Aku Wes Ora Percoyo Kabeh Kata Kata Tribun Solo. Capo fret 5 Intro. Dm tetep siji nono maning.

Am Dm E – Bm Am Am – A Dm E Am E E Am lingsir. HaaahaaahuuuuC G Am tak tompone pacoban ikiF Em Dm cukup mung aku sing ngalamiF G aku ikhlas lan trimoEm A kowe cidro ing janjiDm G C bendung klambu jadi saksi. A Dm biyen pernah janji.

G C yen mung akhire tresno mandeg neng kene. Mugo biso E Am A tak ugemi. G ngalor ngidul kewirangan.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Zaila Bess Bio Facts Net Worth And Latest Songs In 2021 Songs Music Charts Music Videos

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Not Angka Lagu Lali Janjine Netnotangkalagu

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Lali Janjine Maratus Calonpintar Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Johny Johny Yes Papa Guitar Chord Chart In G Major

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Lali Janjine Intan Chacha Tribunjateng Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lali Janjine Yeni Inka Dino Minggu Sing Tak Tunggu Tribunjateng Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Happy Asmara Lali Rasane Tresno Chord Dasar C Chordtela Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Woro Widowati Ft New Pallapa Lali Janjine Official Live Music Youtube Live Music Music Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.