Chordtela Nelongso Roso Rasane

Nanging kayane ra sepiro. Am Dm tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Kangen Setengah Mati Nella Kharisma Duh Nelongso Rasane Ati Tribunsolo Com

C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G C C liwat angin wengi Em tak titipne roso kangenku Dm nggonku nandang rindu G kangenku marang sliramu.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chordtela nelongso roso rasane. G Am Kembali ke. Facebook gives people the. C am ra keroso wes sewindunggonku ora ketemu f g kegugah atiku krungu swaramu dm c am aku mung biso.

A nelongso temen uripku. F G Em Am Dm Em F Bb GC. D E A adus udan.

26 januari 2015 doni gagak rimang. Em Am senajan rasane. E A keluarga ning ndeso.

CHORDINDI January 24 2021. Dm G C. F Bb koyo ngene.

Gemantung roso welas iki Dm Am Sampek kapan sumpah sun anteni Dm Am Umpomo seng jodoh saiki Em Am. Am Em Dm Em Am Em roso tresnoku mung kanggo sliramu F G roso sayangku mung kanggo sliramu Am nanging roso sing tak tompo Em ra koyo karepku F Am sliramu ntresnani wong liyo. Am kepilis rasane ati Am dong-donge riko Em sing isun duweni D kepingin bareng selawase C Em wurung nyanding pujane ati.

Capo di fret 2 Intro. E A pikiranku melang megung. Chord lagu Sonny Josz – Nelongso Dasar chord dasar Sonny Josz – Nelongso Dasar chordtela Sonny Josz – Nelongso Dasar lirik lagu Sonny Josz – Nelongso Dasar.

Kunci Gitar Nurbayan feat Vivi Atika – Tresno Waranggono Chord Dasar. C F lewat lagu iki tak titipke. G C seprene ku ra ngerti neng endi.

Baca selengkapnya. E A wiwit biyen mulo. F G ora iso ditambani Em Am senajan wes golek ganti.

Duh nelongso rasane ati Dm pengen ketemu tapi sing biso G koyo dene mongso ketigo Em Am ngarepne banyu udan teko Am kangen iki setengah mati Dm mong riko hang biso nambani G sayang riko saiki nong endi Em Am wis suwi sun nganten nganteni Int. Dm G roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe. Am loro rasane ati.

Chorus Outro. F G kowe sing tak sayang. C ra kudu nduweni.

C Am F G C. Capo fret 2 Intro. C nelongso rasane Em tresno ra ono dalane Dm opo pancen tresno G C iki ra kudu biso nduweni.

G C kelingan lungamu wingi. F G Am Am. F G ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo.

D kowe ninggal lungo. G C kowe uwis ro liyane. C am f g c dm g c g.

Rasane getun temenan Dm Am Bengen isun buang Dm Am Ngaboti wong wadon liyan Em Am Tibane malah kelaran Am G Sun getun temenan G Am. Chord Tresno Sudro Chordtela. C G Nganti lali rasane tresno Am Em Opo pancen wis ra ono roso Dm C Tresnaku nggo sliramu G C Saiki wis luntur.

Chord gitar parangtritis didi kempot Intro G Em Am D G Em Am D G D Verse G Em Rasane kepengin nangis yen kelingan Parangtritis Am D Rasane koyo diiris G Em Naliko udan gerimis rebo wengi malem kemis Am D G D Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis Chorus Am Parangtritis Em Neng kono ono. D F sak tenane aku nelongso Bb -F Gm yen kok gawe cidro D F nanging aku kudu liko D mergo kowe wes ra nduweni tresno. Chordtela kok koyo ngene abot sanggane.

Lagu ini kembali naik daun setelah dibawakan oleh Denny Caknan dan Yeni Inka penyanyi dangdut yang kini tengah hits. D E A tak impi-impi. Dm wong sing tak tresnani G blenjani janjine C G rabakal ninggalke.

Gm Bb wong bagus. Dm G C G. Dm G C mendem jero atiku rasane mati.

G C G kowe tego lungo ninggal crito loro. Chord dasar Niken Salindry – Ati Nelongso Intro Am F G C F Am F E Am Am F ati nelongso G C koyo ngene rasane F kowe ninggal lungo Am ninggal roso F E iki roso tresno Am F nanging aku Kunci Gitar Niken Salindry – Ati Nelongso Chord Dasar dan Lirik Lagu ChordTelaNet. C nelongso roso rasane am nangis jeroning atiku f g c yen kelingan esem gemuyumu dm laras sworo gending tresno c am gawe kangen ning atiku f g tansah eling aku.

Dm G C roso iki ra bakal tak baleniF G Em Am mbuh tekan kapan. Aku wes ra kuat ngopo ngopo. C Dm Dm G Em Am Dm Fm C nelongso rasane.

Am Dm G Em Am F. Em Am sak isine ndunyo ra ono liyane. 44m views 11 months ago.

Am em salam tresno dijogo. Kunci Gitar Tombogelo – Blenjani Chord Dasar. Intro C Em F G C Dm G Em Am C G C G C Em kok koyo ngene abot sanggane.

Intro C Am Dm G Dm C G C Am Nelongso roso-rasane tangis jeruning atiku F G Yen kelingan esem gemuyumu Dm C Am laras sworo gending tresno Gawe kangen ning atiku F G Tansah. Am em salam tresno dijogo f c. Lirik tresno waranggono oleh nur bayan feat.

F C nganti lali rasane tresno Dm Am opo pancen wes ra ono roso Bb F tresnoku nggo sliramu. G C senajan njero ati loro rasane. D E A urip pisan.

Em Am terus gawe atiku iki nelongso. C nelongso roso rasane am nangis jeroning atiku f g c yen kelingan esem gemuyumu dm laras sworo gending tresno c am gawe kangen ning atiku f g tansah eling aku. Yen lagi dadi wong ora duwe.

Editor Rheisnayu Cyntara. G C ro wong liyo. F G Em Am mbuh.

D E A kepingin bali ora nduwe. F kepiye kabarmu saiki. Paijo londo semoga bisa membantu sobat sekalian yang sedang belajar bermain gitardihalaman ini juga terdapat video klip sehingga memudahkan sobat sekalian.

January 30 2021 by admin. Dm laras sworo gending tresno. E D nyambut gawe.

F G C-GB Am a. Tak sendiri Nurbayang sempat membawakan lagu ini bersama Vivi Atika dan Lala Widy. F g yen kelingan esem gemuyumu.

G Em Am F. Em am wis lilakno aku kang mas f c wis cukup lalekno dm lelakon tresno iki g bakal dadi cerito c tresno waranggono. C loro ati iki Dm sing wes mbok apusi G tresnoku sing gede C saiki mbok sepelekke.

Slow rap F C mbiyen tau ono roso neng njero dodo Dm Am sak urunge kowe nggawe aku cidro Bb F kowe tego ninggal lungo karo wong liyo Gm C senajan ati iki loro aku ra popo. Am Dm G C Dm G Reff. EmNelongso tenan rasane neng jero atiku Dnyakseni rabimu tepat nong.

F G kowe sing tak gadang. Am buru nak muluk ketampel Am cicir leleran Em sing uman welase D nelongso mung biso nelongso C Bm Em tugel angen nduweni riko. E D nggolek pangan.

D D iki roso. Am Dm loro rasane loro F Am nyawang sliramu karo wong liyo Am Dm tego sliramu tego F Am gawe atiku keronto-ronto. F Bb tak antepke.

A rong puluh tahun lawase. Dmcg c nelongso roso rasane. Dm G ku sadar saiki.

Ajur ra karuanDm G C C7 aku dewean mergo mbien wes kelaran. C wes ra kuat ati Dm mendem roso iki G tak pasrahke marang Gusti C. Am Dm ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke.

E D kulo niki. D Gm aku mung tresno kowe. Am F jarene kowe urip nelongso.

Em Am rasane mung bingung. Tansah nelongso rasane atiku yen aku kelingan marang sliramu wes semono suwene anggonku mikir kowe tansah agawe bingung atiku. Int am em f c dm e am e am.

F G wes ojo nangis. Duh nelongso rasane ati Dm pengen ketemu tapi sing biso G koyo dene mongso ketigo Em Amngarepne banyu udan teko Am kangen iki setengah mati Dm mong riko hang biso nambani G sayang riko saiki nong endi Em Amwis suwi sun nganten nganteni. Dm G kelaran tresno atiku C C7 mung nelongso.

D D Gm saiki aku kelangan. D E A kepingin bali ora. Am Em nglalekno roso tresnoku.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Lagu Pamer Bojo Chordtela Chord Gitar Dan Lirik Lagu Indonesia Terbaru

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Tresno Waranggono Nurbayan Feat Lilin Herlina Tribunjateng Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Didi Kempot Ngalamun Chord Dasar C Chordtela Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Tresno Waranggono Esa Risti Feat Wandra Tribunjateng Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Esa Risty Wes Oleh Ganti In 2021 Lirik Lagu Lirik Lagu

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Lagu Banyuwangi

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Yollanda Arief Luka Sekerat Rasa Dari Nada Dasar Am Youtube

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange Safira Inema Loro Rasane Ati Tribunsolo Com

Leave a Reply

Your email address will not be published.