Chordtela Sing Tak Sayang Ilang

G C D G. Am Em bingung roso atiku.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang Official Youtube

A Dm nanging gede tresno iki G luweh seko cidro Em A Janjimu.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chordtela sing tak sayang ilang. C G aku sek berjuang Am Em kowe sing tak sayang-sayang F C nanging malah ilang Dm G C di gondol karo garangan. G D biyen manis janjimu. C G C G.

Kunci Gitar Happy Asmara – Sing Tak Sayang Ilang Dj Koplo Chord Dasar. Am G jujur baen isun sing lilo Dm G Am nyawang riko bareng ambi wong liyo Am Dm terus terang ati mageh sing ikhlas G Em Am riko menyang bangur nyowo hang ilang. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

Aku urip karo kowe. Kowe wong sing tak tresnani. F G tresnoku wes ilang Em Am kabur koyo layangan Dm E kowe sing tak sayang Am G akhire pisahan F G tak cubo nglalekke Em A Dm kenangan sing nggawe aku loro G ikhlas kowe lungo.

Chord Kunci Gitar Terkait. C D yen bakal kelangan. F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake.

Opo ko C we ra kelingan. Intro C Am F G C Am kowe wong sing tresnani F G saiki malah nggudo ati. Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang Chord Capo di fret 5 Intro Am Em F Dm G Verse C wes seprene suwene Am aku urip karo kowe F G C mergo kahanan kowe ngajak pisahan.

C G ora bakal ninggalne aku. F C tak tompo kanti ikhlas ati. C D kowe sayang neng ngendi.

C Em I dont need. Kunci Gitar AKD Band feat. Judul lagu.

C masio ra sesandingan Em neng ati tetep sayang F Fm. C Bm nanging aku ra ngiro. C G Am Am – G G – G F G C C – G C G iseh kurang opo aku nggo kowe Am Em wes tak turuti opo sing tok karepke F C tulus ati aku rela berkorban Dm G kenang ngopo tresnoku mbok nggo dolanan.

Kunci Gitar Aku Tenang – Wp Pro Channel Chord Dasar. Kunci Gitar Sing Tak Sayang Ilang – Dhevy Geranium Chord Dasar. C D tresno lan sayang.

Am Em F Dm G. C G Jujur ning ati wedi kelangan. F G C nompo opo onone keadaan.

Tapi nyatane tresnaku kapusan. Kunci Gitar Dory Harsa – Sing Tak Sayang Ilang Chord. Kunci Gitar Dhevy Geranium – Sing Tak Sayang Ilang Chord.

Ngaboti wong wadon liyan. Capo di fret 5 Intro Am Em F Dm G. G C senadyan kowe nglarani aku.

Nama Band Penyanyi. F E Am sliramu. Em biyen kang mas sing tak sayang.

C Em Am A Banyu tibo. Aftershine – Akhire Pisahan Chord Gitar dan Lirik Lagu. Aku Tenang – Wp Pro Channel Chord Gitar dan Lirik Lagu.

Lirik Sing Tak Sayang Ilang dari Dory Harsa ini dipublikasikan pada tanggal 25 Juni 2020 1 year yang lalu dan diciptakan oleh Alie MelonSingle ini didistribusikan oleh label Dory Harsa Music. F pengenku siji G C nyanding kowe selawase Am Dm ra ono wong liyo G C sing iso misahake. Capo di fret 4 Reff.

Ati iki tambah sayang. Sayangsayang sing tak sayang. F cukup sliramu G C gawe atiku tenang Am Dm ra bakal ilang G C mergo kowe sing tak sayang.

Capo di fret 4 Intro E Am C Am E we passed upon the stair Am we spoke in was and when E although I wasnt there C he said I was his friend G which came as a surprise E I spoke into his eyes Am I thought you died alone G a long long time ago. G tresno ra bakal ilang C senajan akeh pepalang. Kunci Gitar Via Vallen – Sayang Chord Dasar.

F G Em Am Bb. Em kangmas sing tak sayang. C titip kembang iki Em dinggo wong sing tak tresnani F Fm C dijogo lan ojo nganti ilang.

Ngaboti wong wadon liyan. C opo kowe ra kelingan. Dm Am sing tak sayang ilang Bb C F jaremu aku kurang berjuang.

Tulus sing tak jogo Dm kembange wes layu G koyo janjimu neng aku. F G karo kowe. Berikut cuplikan syair nyanyian teks dari lagunya.

Chorus G G C oh no. F G mung siro. Capo fret 6 Intro.

C Am wes seprene suene. G C yo mung kang mas sing tak tresno. Aku sing nandang kasmaran.

F G tresnoku wes ilang Em Am kabur koyo layangan. Get me wrong C Dm I know. Em me like you do F And since youre the only one that matters G E Tell me who do I run to.

Am duweku mung tresno. Aftershine – Akhire Pisahan Chord Dasar. Tak tahan-tahan atiku tambah kelaran.

Em ora sugih bondo dunyo. Wis seprene suwene aku urip karo kowe mergo kahanan kowe ngajak pisahan opo kowe ra kelingan janji urip bebarengan nompo. Em Am Sak tenane atiku loro.

F ning terminal anjuk ladang. Dm Am sing tak sayang ilang Bb C F jaremu aku kurang berjuang. Am janji urip bebarengan.

Seko langit Dm G dadi seksi setyoku mung kanggo kowe Em Am Sing neng atiku. C ning jero dodo. C titip kembang iki Em dinggo wong sing tak tresnani F Fm C dijogo lan ojo nganti ilang.

Dm G tak tresnani. Sing paling tak sayang. C masio ra sesandingan Em neng ati tetep sayang F Fm C neng mburimu aku wes berjuang.

Capo fret 6 Intro. Kunci Gitar Nirvana – The Man Who Sold The World Chord. F G C mergo kahanan kowe ngajak pisahan.

Dm ra bakal iso ilang. Dm tak simpen tak jogo tak eman Am G nganti nyowo memisahkan. C Am F G.

F G Em Am Bb. Chord Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang. F G C asmo lan pasuryanmu tan biso ilang.

Sing tau ono ning ati Em A Dm nyatane. Tresnoku sing mbok sepelehke F G tak tahan tahan atiku. Mergo F kahanan kowe G ngajak pis C ahan.

Sing Tak Sayang Ilang. Layangan sing pedot C D kabur. Neng aku Dm wes tak rasakke wae G C kuwi kabeh mergo kowe.

Chord Anggun Pramudita – Geni Njero Sekem. G D C D C Bm C A D. G F Am janji.

C D saiki ilang. There is no tomorrow G All I ask is C A Dm If this is my last night with you G7 C Hold me. Wis se C prene suene aku u Am rip karo kowe.

Lirik Sing Tak Sayang Ilang dari Dory Harsa ini dipublikasikan pada tanggal 25 Juni 2020 2 tahun yang lalu dan diciptakan oleh Alie MelonSingle ini didistribusikan oleh label Dory Harsa Music. Your honesty F Its already in your eyes G And Im sure my eyes They speak for me C No one knows. Em Am janjimu pengen urep bebarengan F G tapi nyatane tresnaku kapusan.

Endahe wengi iki aku tansah kelingan. G E Am ngalangi dalane katresnan. Chord dasar Diana Dee – Alun Alun Mbanjar Tresnamu Ilang Intro F G Em Am F G C C G Am ning alun alun mbanjar siseh wetan F G kelingan naliko aku kasmaran Em Am yo mung sliramu sing tak sayang sayan Kunci Gitar Diana Dee – Alun Alun Mbanjar Tresnamu Ilang Chord Dasar dan Lirik Lagu ChordTelaNet.

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Sing Tak Sayang Ilang Dory Harsa Bisa Gitaran Sambil Bernyanyi Tribunjambi Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Dung Tak Tung Tung Sing Tak Sayang Ilang Tiktok Challenge Youtube

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Dung Tak Tung Tung Sing Tak Sayang Ilang Tiktok Challenge Youtube

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Lirik Lagu Di Persimpangan Dilema Chord Terry Di Persimpangan Dilema Chords Web Id Masa Berlalu Tanpaku Menyadari Percintaan Yang Kita Bina Hampir Selesai Ramdan Paulo

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Chord Gitar Lagu Sing Tak Sayang Ilang Dory Harsa Kunci Dasar Mudah Dimainkan Tribunnews Com Mobile

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Kunci Gitar Safira Inema Tresnomu Ilang Chord Dasar C Chordtela Com

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang Official Youtube

 DOWNLOAD NOW !!!  PLAY ONLINE

Dory Harsa Sing Tak Sayang Ilang Official Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published.